in

Postoji najsrećniji oblik: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Postoji najsrećniji oblik: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa
Postoji najsrećniji oblik: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Milijardu ljudi u svetu praktikuje drevnu kinesku tehniku – feng šui. Naime, zagovornici ove tehnike tvrde sa svaka stvar koju viđamo i dotičemo na svakodnevnom nivou, sa sobom nosi određenu energiju. Recimo, novac. On predstavlja vrstu energije koja često donosi dobro raspoloženje i čini ljude zadovoljnijima.

A da bi moć novca mogla neometano da kruži, potrebno je da stvorite  uslove za neometano strujanje životne energije. Na ovaj način ćete osigurati sigurnost i blagostanje. A da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu.

Postoji najsrećniji oblik

Da li znate da postoji verovanje da bi tašna trebalo da bude određenog oblika kako bi privlačila novac.

U pitanju je oblik nalik starinskoj vreći za novac – dole je šira, a gore uža, što znači da se u njoj “gomila” novac, a ne da iz nje izlazi.

Važno je da bude u srećnoj boji

Ako želite više sreće odaberite crvenu, za više novca i uspeha u poslu neka vaša tašna bude crna, zelenu birajte za nove novčane uspehe, a ukoliko baš želite metalik tašnu, zlatna privlači dobru energiju izobilja, a srebrna luksuz.

Obavezno je zatvarajte 

Uvek kupujte tašne koje mogu čvrsto da se zatvore, “opuštene” tašne koje se vezuju vezicom ili jednim dugmetom nisu srećan izbor.

Obavezno na kraju dana iz njen izvadite zgužvane maramice, fiskalne račune ili bilo šta drugo što ste tokom dana ubacili unutra, a zapravo vam nije potrebno.

Šta kvari dobru energiju?

Nikada je ne stavljajte na pod, to se i u Kini, kao i kod nas, smatra lošim znakom. Na taj način, “dozvoljavate” drugim ljudima da gaze vaše bogatstvo.

Važno je da tašna bude cela i bez oštećenja! Čak i ako je jako volite, nemojte je više nositi ako se vidno izgrebala, postava se iscepala ili na njoj postoji fleka.

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /