in

Ovaj TRIK privlači NOVAC kao MAGNET: Potrebno vam je SIRĆE i tačno ovoliko NOVČIĆA

Svima je privlačenje dobre sreće i izobilja veoma je bitna i zanimljiva tema u feng šui veštini, pa tako uz male izmene u svakodnevnom životu možemo postati bogatiji i srećniji!

Pročitajte kako određene biljke privlače novac, i šta bi obavezno trebalo da stavite u novčanik da privučete bogatstvo.

Postoje i mali trikovi ako želite više novca u životu, vezani za to šta bi uvek trebalo da imate kod sebe, i srećne brojeve po kineskim verovanjima.

U Kini se verovanje o srećnim brojevima zasniva na tome kako se izgovaraju!

Najsrećnijim brojem tako se smatra 8, pravi simbol izobilja, sreće i bogatstva.

Kinezi obožavaju broj 8, pa će tako stanovi na osmom spratu ili automobili čije registarske tablice sadrže taj broj biti prodati po višoj ceni, jer donose sreću!

Shutterstock

 

U tradicionalnoj tao kulturi, osmica znači celovitost, praktično ceo univerzum jer on “počiva” na osam smerova. U modernoj Kini, reč za broj osam izgovara se “ba”, što je slično reči “fa” koja u slobodnom prevodu znači “imućan” ili “brzo stečeno bogatstvo”. Dakle, ovaj broj je praktično simbol novca!

Možda vam je već jasno šta bi trebalo da uradite, trebalo bi da u novčaniku nosite metalan novac u sitnim apoenima čiji je zbir osam.

Pošto novčići takođe privlače sreću, neka se u odvojenom delu vašeg novčanika uvek nalaze kovanice koje u zbiru daju osam. Bolje je da to budu novčići od jednog, dva i pet dinara, nego četiri puta po dva dinara, jer broj četiri baš i nije srećan.