in

Devojci se TORBA zapalila na PLAŽI: Zbog samo jedne sitnice, ona je počela da GORI, može svima da se desi!

Devojka po imenu Eva Baku, bila je na odmoru na Kritu u Grčkoj, kada joj se dogodila ova apsolutno čudna nesreća. Dogodilo se to da joj se njena torba zapalila dok se Eva sunčala na plaži.

Kada je podelila snimak na TikToku, ispod u komentarima je pisalo da se to možda dogodilo zbog toga što se metalno dugme previše zagrejalo. 

–  U početku sam bila šokirana, ali mi je na kraju bilo smešno kako se sama zapalila – rekla je ova 21-godišnja turistkinja iz Saseksa.

 

 

Najgore od svega je to što je shvatila da joj se torba zapalila tek kada je krenula da uzme flašu vode koja je bila unutra. 

Ispričala je da je shvatila da se torba zapalila tek nakon što je posegnula za flašom vode unutra. Otkrila je da je torbu kupila u lancu „brze mode“, u aprilu – a koštala je oko 1.500 dinara.

Printscreen/TikTok

 

Portparolka pomenutog lanca prodavnica je rekla da se svaki proizvoda testira nezavisno, kako bi se osiguralo da su ispunjeni relevantni standardi bezbednosti i kvaliteta, piše The Argus.

– Bili smo iznenađeni kada smo čuli za ovu pritužbu i nismo imali drugih prijavljenih problema, ali ako nam kupac vrati torbu, biće nam drago da ovo dodatno istražimo kako bismo razumeli šta je moglo da se dogodi – rekla je.D

BONUS VIDEO