in

Trujiu nas, uništavaju nam ZDRAVLJE: Oranizam nam je pun TOKSINA, samo na ovaj način možemo očistiti TELO od teških metala

 

Problemi nastaju kada se teški metali u organizmu natalože do granica koje prevaziIaze normalne. Ukoliko oksidirauju, počinju izazivati oštećenja, najčešće na delovima nervnog ili endokrinog sistema, kao i digestivnog trakta. U slučaju da se ova stanja ne tretiraju blagovremeno, mogu nastati brojne fizičke, mišićne i degenerativne promene. One s vremenom uzrokuju i oboljenja poput multiple skleroze…

Važno je znati kako teške metale nije moguće izbeći u potpunosti. Jednom kada se natalože u našem organizmu, mogu uzrokovati celi niz zdravstvenih problema i tegoba. Upravo zbog toga velik broj lekara, nutricionista i fitoterapeuta preporučuje redovne kure detoksikacije. Samo nam one mogu osloboditi telo od nataloženih toksina i opasnih metala.

Redovne kure detoksikacije uz pomoć aktivnog uglja, korijandera, zeolita, zelene gline mogu i tekako pomoći.

Korijander je prirodni detoksikator

Ova biljka je jedan od najjačih prirodnih detoksikatora. Najbolje je koristiti ga u svežem stanju, kao dodatak lekovitim supama i salatama. Da bi se teški metali u organizmu uspešno ostranili preporučuje se veoma efikasan namaz od korijandera. Njega trebate konzumirati svakodnevno najmanje dve nedelje.

Recept za čišćenje organizma sa korijanderom

Izblendati 2 manja čena belog luka, jednu solju svežeg lista od korijandera. Dodajte im 2-3 supene kašike sveže cedenogsoka od limuna, pet kašika maslinovog ulja i prstohvat nerafinisane morske soli.

Ovako dobijena pasta od korijandera treba se čuvati u staklenoj teglici u frižideru. Koristite svakodnevno dve sedmice, pa napravite kraću pauzu.

Posle porođaja probudila se sa STRAŠNOM deformacijom: "Sramota me je da pogledam nekoga u oči, a ni DOKTORI nisu od pomoći"