in

Tradicionalni napitak NAŠIH BAKA: Pravi je ELIKSIR MLADOSTI, a bitno je da ga pijete 4 puta dnevno mesec dana!

Neverovatna i korisna svojstva ljuske belog luka bila su poznata još našim bakama. One su čak verovale da je ovaj “omotač” mnogo zdraviji od samog ploda, a pomaže kod razni stanja kože, ublažava bore, a snažno deluje i protiv alergija.

Zato, sledeći put kada budete pripremali jelo sa ovom namirnicom, nemojte da bacate ljusku kao i obično, već je sakupljajte i držite u tegli. Kad sakupite dovoljnu količinu napravite napitak koji podmlađuje! Ovaj eliksir mladosti se pije četiri puta dnevno mesec dana, efekat će vas oduševiti!

Kako se priprema voda od ljuski belog luka?

Preptrebna vam je jedna šaka ljuski. Litar vode stavite da proključa, pa isključite vatru. Sačekajte par minuta pa u nju ubacite ljuske. Ostavite da tako odstoji 6-8 sati, da se voda potpuno ohladi. Nikako nemojte piti ovaj napitak dok je vruć, čak ni topao, mora biti hladan.

Shutterstock

 

U toku jednog dana popijte 4 čaše ove vode i tako u narednih mesec dana. Videćete koliko će vam se koža prolepšati i postati sjajnija, a bore će se ublažiti!

Koje lekovite supstance sadrži?

Ako uzmete komad ljuske belog luka i pogledate je pod mikroskopom, primetićete kristale kvercetina naslagane u redove. Čuveni dr Atkins smatrao je kvercetin najboljim antihistaminikom i propisivao ga je svojim pacijentima obolelim od raznih oblika alergija.

Isto tako, veliki broj lekara ovu supstancu preporučuje  kao sredstvo za prevenciju kardiovaskularnih bolesti. Ljudi koji unoe veće količine kvercetina u oganizam su u mnogo manjem riziku od pojave od srčanog, moždanog udara, kao i stvaranja krvnih ugrušaka.

Jede se samo TRI DANA, ali čini čuda: Zbog ovog recepta stomak će vam biti ravan kao daska

Konačno dokazano kako BRZO oboriti ŠEĆER posle jela: Piće je PREUKUSNO, a reguliše glukozu za kratko vreme