in

Super EFIKASNA DIJETA postala je apsolutni HIT: Režim ishrane takav da za samo SEDAM dana izgubite ŠEST kilograma

Iako je ovaj režim ishrane jednoličan, ali daje odlične rezultate pre gubitkom kilaže. Nećete osetiti da ste gladni, varaćete vaš organizam i biti siti uvek.

Jedinstveni režim ishrane osmislila je nutricioniskinja Ana Johanson koja kaže i tvrdi da se redosled mora striktno poštovati ili efekta neće biti.

Važno je da se tačno pridržavate rasporeda unošenja namirnica po šemi: proteini – ugljeni hidrati, jer u tome je pola uspeha dijete.

Ovih dana morate da izbegavate šećer u toptunosti, možđete koristiti od pića samo zeleni čaj ili vodu. 

Prvi dan: Riba

Prvi dan dijete mora da bude obogaćen polinezasićenih masnih kiselina i omega-3. Malo kalorija i previše belančevina, idealna je za dijetalne dane. Možete je bariti, kuvati ili peći, prosto na vama je u kakvi će oblicima biti. Bitno je da samo taj prvi dan samo riba bude na jelovniku. 

Drugi dan: Povrće

U toku druogog dana veoma je bitno da je samo kuvano povrće u pitanju. Biće teško i bićete gladni jer energija koju dobijate iz povrća nije doboljna, a vaš organizam će uzimati masnoću iz rezervi. Upotrebi soli, ulja i začina je dozvoljeno. 

Printscreen/Instagram

 

Treći dan: Piletina

Piletina će vam obezbediti neophodne proteine. Osećajujući nedostatak ugljenih hidrata, organizam će primati energiju iz masnih ćelija u organizmu, što će rezultirati mršavljenjem. Najbolje je jesti pileća prsa bez kožice i pileću supu.

Četvrti dan: Žitarice

Žitarice sadrže složene ugljene hidrate koje želudac veoma sporo vari. Dozvoljene su sve vrste žitarica pa čak i kvasac. Tako da možete da napravite hleb u pomoć ovih sastojaka

Peti dan: Sir

Predhodnih dana može se reći da se telo iscrpelo zbog uzimanja vaših rezervi, pa j tako danas bitno da uzmete sir i popunite ih. Ipak, birajte sir sa malo masnoće. 

Šesti dan: Voće 

Tokom ovog dana jedite samo voće. Vaše telo će dobiti ogromnu dozu energije. Takođe su dozvoljeni sokovi ali bez šećera.