in

Rekla je da nosi PETORKE i svi su se utrkivali da joj pomognu: Kada je stigla u bolnicu, doktori su OTKRILI sta stvarno ima u STOMAKU

Pol je prvo bio iznenađen ali je odmah znao da je spreman da postane otac.

Naravno, priča o Barbarinoj trunoći se brzo pročula po komšiluku, pa su sve komšije iz kraja donosile mladom paru odeću za bebe, igračke i sve što će im treba – pošto će za samo par meseci postati porodica od sedam članova!

U 34 nedelji trudnoće, Barbara je shvatila da mora hitno da ode u bolnicu, jer je počela da se porađa, ali čim je primljena u bolnicu, lekari su posle par pregleda zaključili da ona ipak nije trudna, a ultrazvuk je to i potvrdio.

Dok se Pol oporavljao od šoka i preispitivao realnost, Barbarina porodica i najbliži prijatelji su samo odmahivali glavama.

Ispostavilo se da ovo nije bio prvi put da je devojka lažirala trudnoću, a prijatelji čak tvrde da je i prethodne momke slagala da ima leukemiju.

Kada je konačno sve povezao, Pol je prvo vratio sve donirane i poklonjene stvari ljudima iz komšiluka.

– Ja sam dobar čovek i nisam bio deo ove užasne laži – rekao je, prenosi “Herald Tribune”.

Međutim, lekari nisu hteli da odustanu od Barbare, jer veruju da je patila od “fantomske trudnoće” – stanje u kojem je žena ubeđena da je trudna iako nije.

Žene mogu da imaju i jutarnju mučninu, da se goje i da im raste stomak – mogu da imaju baš sve simptome trudnoće, a da u stomaku nemaju bebu.

Lagala je pratioce na mrežama da boluje od RAKA i tako zaradila ogromne PARE: Evo kakva KAZNA je sačekala