in

Ravan stomak bez ustajanja iz kreveta? Ove vežbe su efikasne, iako su namenjene lenjim ljudima

Ove vežbe možete raditi bez ustajanja iz kreveta. Odlična ideja za zdravo buđenje i dodatni razlog da ne ustanete brzo. S druge strane, više nema opravdanja za nedostatak vežbanja. Budući da se čak i u pidžami možete pobrinuti za ravan stomak, snažna leđa, oblikovanu zadnjicu, razvejene butine i isklesane ruke.

Vežba za ravan stomak

Shutterstock

 

 

Vežbe za ravan stomak u krevetu? Lezite na leđa, noge ravno, podignite ih kukovima prema plafonu (sveća). Kada ih spuštate, uverite se da je to kontrolisano kretanje kako vam kukovi ne bi pali na dušek.

Ovaj pokret ponavljamo deset puta.

Vežbajte za jaka leđa

Shutterstock

 

Ojačavanje leđa biće korisno svima koji dugo provode pred računarom. Lezite na leđa, savijte noge, gurnite kukove prema gore, vodeći računa da kičma bude dalje od dušeka, pršljen po pršljen. Držite pozu 10 sekundi, a zatim spustite kukove.

Ovaj pokret ponavljamo deset puta.

Vežbajte za oblikovanu zadnjicu

Shutterstock

 

 

Ovde, nažalost, morate da obavite malo više posla, jer umesto da ležite, morate da se okrenete u položaj za sklek, ali se oslonite na podlaktice i kolenima ispod kuka, lakat ispod ramena. Podignite savijenu nogu do ugla od 90 stepeni, do visine zadnjice. Spuštajte se polako i ponovo …

Ovaj pokret ponavljamo trideset puta na jednoj, a zatim na drugoj nozi.

Vežba za butine

Shutterstock

 

 

Lezite na desnu stranu. Podrži glavu rukom. Noge ispravljene, pomaknute malo napred. Podignite levu nogu i polako je spuštajte (ne stavljajte je na dušek). Nakon 30 ponavljanja, promenite stranu.

Ovaj pokret ponavljamo trideset puta na jednoj, a zatim na drugoj nozi.

Vežbe za ruke

Stanite leđima naslonjeni na krevet. Noge ipružene, ruke stavite na ivicu kreveta, laktovi blizu tela. Savijte laktove i ispravite ih. Zapamtite: laktovi su uz telo, moramo osetiti tricepse.

Ovaj pokret ponavljamo deset puta.

Doktor Tiodorović: Svaki dan pijte dve šolje ovog čaja! On najbrže jača imunitet i eliminiše toksine!

Možete da ga kupite u SVIM apotekama, njegova cena je pristupačna: Pojačava efekat VAKCINE i čuva IMUNITET