in

Oslobađa organizam osećaja gladi: Čaj od dva sastojka NEVEROVATNO topi kilograme

 

Svako jutro milioni ljudi započinju dan sa šoljom toplog čaja. Oni znaju da je čaj koristan, ali ne znaju svi o kvalitetima zelenog caja. Štavise, nisu mnogi čuli za čajnu dijetu, dijetu sa zelenim čajem i mlekom.

Dijeta sa mlekom i zelenim čajem najviše popularna među onima koji žele da smršaju i posle održavaju svoju težinu u normali. Ovo nije samo ukusan napitak koji ne stvara osećaj gladi, nego je odličan za čisćenje i detoksikaciju celog organizma od toksina.

Za jedan dan dijete sa mlekom i zelenim čajem možete izgubiti od 0,5 do 2 kilograma težine. Dijetu sa “mlekočajem” preporučuje se držati jedan dan, ne češće od dva puta mesečno.

Shutterstock

 

 

Recept za čaj koji topi kilograme

  • 1,5 litar nemasnog mleka
  • 2 kašike pravog zelenog čaja (nikako u filter kesicama)

U prokuvano i ohlađeno mleko do 70 stepeni (ovo je važno – mleko ne sme da bude toplo, nego vruće) dodajte 2 kašike zelenog čaja. Poklopite i ostavite da odstoji 20 minuta. Posle procedite i pijte.

“Mlekočaj” pijte u toku dana po jednu šolju na svaka 2 sata.

Čaj sa mlekom apsorbuje se bolje, jer čaj olakšava varenje mleka, a mleko ublažava efekte kofeina. U međuvremenu pijte negaziranu vodu. Vode treba popiti najmanje 2 l na dan, obavezno, jer mleko i zeleni čaj je jak diuretik, a voda kontroliše ravnotežu u organizmu.

Glad nećete osetiti jer ovaj čaj koji topi kilograme oslobađa organizam osećaja gladi.

BONUS VIDEO