in

Očistite CREVA odmah: Ovo je najbolji NARODNI recept, izbaciće vam sve OTROVE iz tela

Ljudsko telo je podložno stranim i otrovnim supstancaa koje se talože u organima (digestivnom, urinarnom i drugim), stvarajući naslage toksina. Pored toga, mikroorganizmi viralne zarazne prirode, patogeni raznih bolesti prodicu u njega.

Snažno telo se bori protiv ovih ćelija. On ih otkriva, blokira ih i ubija. Međutim, takav sistem zaštite često propada zbog pothranjenosti, stresa, mentalnog i fizičkog umora.

Lovorov list

Telo možete najbolje očistiti od soli uz pomoć infuzije od lovora. Pakovanje od 5 grama lovora, prelije se sa 300 ml vrele vode, te se sve kuva zajedno 5 minuta. Zatim se šerpa u kojoj se kuvala infuzija zamota krpama i ostavi još sat vremena. Pije se toplo na prazan želudac, u malim gutljajima pre ručka. Čišćenje se sprovodi samo 3 dana.

Cvekla

Cvekla podmlađuje svaku ćeliju u organizmu, te natapa sadržaj creva alkalijama, uklanjajući kisele toksine. Najbolje bi bilo da se jedna velika cvekla izrenda pa da se prelije sa 100 ml domaćeg jabukovog sirćeta i sve tako ostavi da prenoći. Ujutru na prazan želudac se salata do cvekle jede, a nakon sat vremena se doručkuje. Uvče oko 19h se popije 25% magnezijum sulfat. Reakcija je takva da će vam toalet biti potreban nakon pola sata. Preporučuje se da se uveče popije šolja kefira. Ovaj način čišćenja creva sprovodi se samo jednom godišnje.

Ljuska od crnog luka

30 g ljuske od luka sipa se u pola litre vode i kuva se 5 minuta, a zatim se ostavi da se natapa oko sat vremena. Kada prođe navedeni sat vremena, čaj se procedi. Pije se u dozi od 50 ml pre obroka (30 minuta pre obroka). Ovaj čaj se pije mesec dana, a ako je telo mnogo zatrovano toksinima predlaže se čišćenje creva nakon dve nedelje pauze.

Lekovita salata

Ova salata uklanja naslage sa debelog creva, toksine iz jetre i poboljšava vid. Potrebno je: 3 cvekle (srednje veličine); dva luka; maslinovo ulje; jabukovo sirće i so.

Cvekla se oljušti, skuva sa soli i iseče na manje komadiće. Zatim se crveni luk isecka i pomeša sa cveklom. Doda se maslinovo ulje i još malo soli. Ovo jelo možete spremati svaki dan. Odmah ćete osetiti blagotvorno dejstvo.