in

Kada bacite OVO to je kao da ste bacili “SUVO ZLATKO”: Ljudi ga prodaju na LITRE, a evo u šta se sve “MEŠA”!

Sok od kiselih krastavčića, odnosno tečnost za kiseljenje, ima više shvrha – od “začina” za jela od dodatka za ozbiljna pića, ovaj “sok” se smatra ozbiljnom robom koju mnogi prodaju na Internetu.

Ako imate polu praznu teglu, onda bolje zapišite kako možete da iskoristite ovu “vodicu” kada pojedete sve krastavce.

Marinirajte piletinu u soku od kiselih krastavčića

Šta mislite zašto je piletina u mnogim restoranima mekša nego ona koju pripremate kod kuće? Sve je to zahvaljujući činjenici da se najčešće marinira u soku od kiselih krastavčića. Iskoristite isti trik i dobićete izvrsne šnicle od pilećeg filea, ali i meke i ukusne batačiće.

Stavite sok od kiselih krastavčića u koktel

Sigurno vam nikada ne bi palo na pamet da ovaj sok možete koristiti sa alkoholom i da to zaista može biti pravi koktel, ali vreme je da probate jedan. Pomešajte češicu viskija sa čašicom soka od kiselih krastavčića i oduševićete se. Ovaj sok može jednako da se upotrebi kao i voda od maslina kada se pravi prljavi martini.

Dodajte ga u pimento sir

Pimento sir se obično pravi od sitnog sira, majoneza i čeri papričica, ali kad tome dodate sok od kiselih krastavčića ovaj namaz može da bude samo ukusniji.

Koristite ga umesto sirćeta

Sok od kiselih krastavčića ide bukvalno uz bilo koju salatu, a može se koristiti i za čorbe u malim količinama. Ako želite da ubijete masnoću u nekom jelu, onda je ovaj sok prava stvar, piše “My recepi”.

Dodajte ga majonezu da biste napravili caciki namaz

Nema potrebe da dodajete sitno iseckane kisele krastavčiće majonezu da biste dobili ukusan namaz, dovoljan je samo sok od njih. Ovako pripremljenu caciki salatu će jesti i vaša deca u sendvičima.

Naučnici konačno POTVRDILI: Evo koliko traju ANTITELA nakon preležane KORONE, rezultat će vas IZNENADITI