in

Imala je SAVRŠENO lice, pa je sve UPROPASTILA zbog jednog trenda: “Privremeno sam OSLEPELA, a ožiljke krijem ispod kile PUDERA”

Pošto joj je dosadilo da ispod svake svoje objave na Instagramu i Tiktoku dobija negativne i neprijatne komentare apropo količine pudera koji stvalja na lice, rešila je da skine šminku i ispriča svoju priču.

Tili Vajtfild (21) je na svom TikTok profilu profilu objasnila da je isprobala jedan bjuti trik, nakon toga je završila u bolnici. Naime, Tili je takođe i rijaliti takmičarka koja je samo nedelju dana pošto je izašla iz bolnice otišla u kuću “Velikog Brata”.

– Ovako mi je lice izgledalo samo sedam dana pre ulaska u kuću, a sad se šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem – objasnila je devojka.

 

Jednom prilikom se čak i pohvalila kako je ranije uvek imala čistu i savršenu kožu na licu, ali i da je oduvek želela pegice!

– Videla sam devojku na društvenim mrežama koja je reklamirala proizvod za tetoviranje pegica kojim svako može kod kuće da rukuje. Naravno odmah sam ga kupila.

Međutim, nakon što je isprobala taj trik Vajtfild je završila bolnici s privremenim gubitkom vida jer su joj obrazi otekli, a tetovaže se inficirala., prenosi “News.com”.

 

Danas Tili rado priča o ovome i apeluje na sve devojke da širom otvore oči i da budu mudrije od nje.

– Nemojte slušati ljude koji vam savetuju da kod kuće sami radite nešto, što treba da vam radi profesionalac u studiju – kaže devojka koja i dan danas vodi bitku sa crvenilom.

Ako ste umorni i TEŠKO DIŠETE, a nije prehlada, odmah kod KARDIOLOGA: Dr Otašević objašnjava koji simptomi ukazuju na probleme sa SRCEM