in

Da li su ŠKOLE žarišta korone dr Milanko nam otkriva: “Ne bih ja ukidao ništa od mera, nego bih uveo KOVID PROPUSNICE”

Kako virusolog navodi, najbitnije sada je da se svi nastavnici u školama vakcinišu radi sopstvene bezbednosti.

– Ti ljudi koji rade u prosveti, a koji nisu vakcinisani ugrožavaju sopstveno zdravlje i život. Oni se sada nalaze u situaciji da relativno lako mogu da se inficiraju od dece – naglasio je Šekler u Jutarnjem programu TV Prve.

Po njegovom mišljenju škole nisu žarišta korone.

– Po meni za sada to nisu škole, glavna žarišta i mesta gde se širi virus jesu prepune sportske sale bez ikakvih epidemioloških mera. Kada vidite neka velika veselja, ispraćaje u vojsku ili druge proslave privatnog tipa, a da dođe gomila ljudi, od kojih niko ne nosi maske, a da se onda pojave snimci po internetu i onda to dovodi do inata ljudi, pa kažu “Eto, deca idu u školu, treba da nose masku, a niko ne nosi masku ni na utakmnicama, ni na proslavama, ni poznate ličnosti, a zašto bih morao ja, teret da bude na običnom, malom čoveku”. To ne sme da se dogodi, zakon mora da bude isti za sve – kazao je Šekler.

On dodaje da “ne možemo da pravimo paniku po potrebi” – ističe da sve vreme mora da se govori o merama i da se one poštuju.

– To su maske i distanca i popunjenost kapaciteta. Ne bih ja ukidao ništa od mera, nego bih uveo kovid propusnice – ko je vakcinisan ili testiran da može da uđe bilo gde. To je jedina mera koja treba sada da se sprovodi i da se apsolutno poštuje – zaključuje dr Šekler.

Doktor Perišić ozbiljno NALJUTIO VEGETERIJANCE! "Meso mora da se jede", a objasnio je i zašto!