in

Brza dijeta sa JABUKAMA je najveći HIT: Žene su “otkinule” na ovaj metod skidanja viška, za pet dana gubi se pet kilograma

Pošto su jabuke zdravo voće, nutritivno bogato, neće predstavljati velike rizike, ali ih ne treba koristiti duže od 3-5 dana. Imajte na umu da je dijeta restriktivna i da bi pre nego što se odlučite na nju trebalo da se konsultujete sa svojim lekarom. Takođe ako u nekom trenutku osetite da vam se zdravstveno stanje pogoršava, obavezno prekinite dijetu.

Dijeta se naziva i dijeta od 5 jabuka dnevno, što zapravo opisuje način ishrane dok ste na brzoj dijeti sa jabukama, sa varijacijama gde je povrće ili ceđeno voće dozvoljeno drugog i trećeg dana.

Prvi dan brze dijete sa jabukama

Treba pojesti po jednu jabuku za doručak, prvu užinu, ručak, drugu užinu i večeru. Dakle, ukupno 5 jabuka. Veličina i vrsta jabuka nisu navedeni u planu ishrane, pa ih birajte po sopstvenoj želji.

Drugi dan brze dijete sa jabukama

Jabuke se jedu za doručak i užinu, a za ručak i večeru, uz jabuku, treba pojesti i porciju nekog kuvanog povrća. Što znači da je povrće kuvano i samo začinjeno solju i biberom.

Treći dan brze dijete sa jabukama Trećeg dana za doručak i užinu pojedite jabuku, a za ručak i večeru kuvano povrće, sa malo soli i bibera, dodatno začinite sa malo ceđenog limunovog soka, a posle jela popijte čašu sveže ceđenog voćni sok po izboru ili mešavina voća . Važno je da sok bude sveže ceđen, i da ne dodajete šećer

4. i 5. dana, plan dijete se ponavlja, dakle jedete isto kao što ste jeli trećeg dana.