in

Ako ste u toku noći stalno budite u ISTO vreme, red je da se upitate ZAŠTO se ovo dešava: Evo šta TELO pokušava da vam kaže

Ako ste primetili da se već neko vreme stalno budite u isto vreme, onda je možda vreme da se zapitate zašto se ovo dešava i da li vam na ovaj način telo nešto pročuje?

21:00 do 23:00

Ako u ovom periodu imate problema sa spavanjem znači da se borite sa stresom. Možda vrtite događaje od proteklog dana ili već razmišljate o tome šta vas čeka sutra. Sve to remeti protok energije, pa zato pokušajte da ostavite brige ispred vrata spavaće sobe.

23:00 do 01:00

Energetski meridijan u ovo vreme radi punom parom. Međutim, buđenje svake noći u ovom trenutku ne znači da imate zdravstveni problem, već da sebi nešto zamerate i prebacujete, piše “Živim.hr”.

S fizičke strane, ovo znači da biste pre spavanja trebali da prestanete da jedete masnu hranu.

01:00 do 03:00

Ako ste u ovo vreme budni, to je verovatno zato što ste ljuti, a ova frustracija i te kako negativno utiču na san. Popijte vode i pokušajte da kontrolišete svoje misli. U ovo vreme jetra izbacuje najviše toksina pa je moguće da se budite jer ste je preopterećena.

03:00 do 05:00

Najčešći razlog buđenja u ovom periodu su tuga i bol.

Fizički razlog bi mogao biti da vam je hladno ili da se procesi u telu ne odvijaju pravilno. Ako ste pušač, telo vam poručuje da su vam pluća preopterećena.

05:00 do 07:00

Ovo vreme buđenja je povezano s osećajem nestrpljenja, ali ponekad i nezadovoljstva. Možda toga niste ni svesni, ali potrebna vam je promena.

Takođe znači da biste trebali da pijete više vode i da ste dehidrirali.

Recept star 3000 GODINA! Očistite telo od TOKSINA, izgubite SALO i odličan je i AFRODIZIJAK