in

Ako spavate bez DONJEG VEŠA dovodite vašeg partnera u OPASNOST: Evo zašto doktor Jan APELUJE da nosite pižamu

Dobro poznati TikToker i lekar Antoni Jan redovno objavljuje zanimljive činjenice o ljudskom telu i zdravlju, a nedavno je objasnio i zašto je važno spavati u odeći, odnosno pižami.

– Prosečna osoba ispušta gasove 15 do 25 puta dnevno, a to se događa i dok spavate. Jedna naučna studija dokazala je da svaki put kada osoba ispušta vetar, ispušta se i mala količina fekalija. Ista studija pokazala je da će vaše gaćice upiti svu tečnost. Ako spavate goli, bez donjeg veša ili pižame, dovodite vaše ali i zdravje vašeg partnera u opasnost – objasnio je doktor u videu koji je pokupio više od 10 miliona pregleda.

 

U komentarima ispod ovog videa je dodatno pojasni da žene, kojima je ginekolog preporučio da spavaju bez donjeg veša treba da slušaju svog ginekologa, ali da muškarci obavezno pre odlaska u krevet mora da obuku donji veš.

– Moj suprug i ja samo ćemo ipak nastaviti da dovodimo naše zdravlje u opasnost – napisala je jedna korisnica, dok je druga upitala: “Da li postoji barem jedan stvar u mom životu koju ispravo radim? Na TikToku sam naučila da stalno grešim, pa čak i kada spavam.”

– Moj krevet, moj izbor – nadovezao se jedan korisnik, dok je drugi rekao: “Već 39 godina puštam vetar u svom krevet. Nećeš me sada promeniti.”

Sanjate poznata i nepoznata LICA?! Evo šta vam ovi snovi zapravo govore!