in

Ako sa belim lukom pomešate ove DVE namirnice dobićete moćan lek, koji uspešno čisti KRVNE SUDOVE!

Poznato je da je beli luk moćan dodak ishrani koji se pokazao posebno snažnim u borbi protiv infekcija, efikasno štiti od patogenih bakterija, virusa i parazita otpornih na lekove, a takođe je dobar i protiv gljivičnih infekcija, a tada je najbolji kada se konzumira svež. U kuvanom obliku je bolji za zaštitu krvnih sudova.

HITNO moramo da REAGUJEMO! Predrag Kon o trenutnoj sitaciji – JEDNA STVAR je ključna!

Ipak, dejstvo na zdravlje nije sve što ovo bogatsvo prirode može da nam ponudi. On je efikasan i borbi protiv starenja, u kombinaciji s najvećim prirodnim savršenstvom, medom. Kako je proleće idealno vreme da se posvetimo i nezi lica i tela, napravite ovu prirodnu mešavinu koja briše bore. Oni koji su probali tvrde da su efekti vidljivi posle kratkog vremena konzumacije.

Narodni lek koji STO POSTO radi: Ovim prirodnim sastojcima možete izbaciti SVE otrove iz organizma

Sitno samleti 10 glavica belog luka, i pomašajte sa kilogramom meda i sokom od 10 limuna. U staklenoj posudi ostavite da odstoji deset dana. Nakon toga dva puta dnevno, pre obroka, uzimati po jednu kašiku mešavine.

 

Stručnjaci su se složili da je ovo najbolji "LEK" za skidanje kilaže: Zbog OVOG otkrića stroge dijete polako padaju u ZABORAV