in

VRATILA SAM SE RANIJE KUĆI I ZATEKLA MUŽA SA MOJOM MAJKOM U KREVETU, a onda se desilo nešto JOŠ GORE – nema kraja DRAMI!

“Imam 23 godine, a moj muž 28 i u braku smo već sedam godina i imamo troje dece. Prvi put sam zatrudnela sa samo 16 godina, a već tada smo oboje bili spremni da započnemo život u zajednici”, počinje svoju ispovest ova devojka.

Ona kaže da je, vremenom, sve više delovalo kako njen partner ipak nije spreman na ovakvu vrstu obaveze, jer je stalno izlazio i pijančio sa društvom i uopšte se nije trudio da promeni svoj životni stil.

“Nasuprot njemu, moj život je postao sasvim drugačiji – sa 17 godina sam čuvala prvu bebu, pre nego što sam napunila 20 sam već imala dvoje dece, a sada imam i treće dete koje ima samo godinu i po dana”, kaže ona.

Shutterstock

Što se tiče njihovog života u krevetu, ova devojka priznaje da ju je želja popustila nakon rođenja drugog deteta, a to je počelo da smeta njenom mužu.

MOĆNIJI NAPITAK OD OVOG NE POSTOJI! Reguliše holesterol, jača imuni sistem, leči bolove u želucu

MOĆNIJI NAPITAK OD OVOG NE POSTOJI! Reguliše holesterol, jača imuni sistem, leči bolove u želucu

SIPALA JE OVO U ODVOD LAVABOA! A onda nije morala da ZOVE MAJSTORA, evo i zašto

SIPALA JE OVO U ODVOD LAVABOA! A onda nije morala da ZOVE MAJSTORA, evo i zašto

“Stalno se žali kako uvek stavljam potrebe naše dece ispred njegovih potreba, što ja mislim da je sasvim normalno. Drugi problem predstavlja to što je on od početka karantina izgubio posao i morali smo da se iselimo iz našeg iznajmljenog stana i uselimo kod moje mame”, iskrena je.

Navodi da je njena majka razvedena 39-godišnja žena, koja joj je uvek pomagala oko dece, pa se i sama ponudila da se svi presele kod nje u kuću. Nakon preseljenja sve je krenulo na bolje i ova devojka tvrdi da je čak i njen muž postao srećniji i da je počeo manje da se žali na manjak njihovog odnosa. Međutim, ubrzo je shvatila i zašto.

Jednog popodneva je trebalo da se nađem sa prijateljicom u parku, ali je na putu do tamo mom najmlađem detetu postalo loše i morala sam da se vratim kući. Kada sam otvorila vrata čula sam uzdisanje i stenjanje iz spavaće sobe. Ušla sam i zatekla svog muža i majku u krevetu. Počela sam da histerišem i odmah sam tražila da on napusti kuću“, kaže ona.

Pixabay

Njen muž se uselio kod prijatelja, a ona je za sada i dalje kod svoje majke, koja od tada neprestano plače i moli za njen oproštaj.

Očajna sam, jer sam shvatila da ovo traje već ko zna koliko dugo. Od njihove prevare me je još više zabolela činjenica da moram da gledam svoju majku svaki dan. A najstrašnije od svega je to što nemam gde da živim sem kod nje, a ne vidim način kako bih mogla da oprostim majci za to što mi je uradila. Ne znam šta da radim”, završava ona svoju ispovest.