in

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 206! Žestoko je zazimelo, ali ne smemo odustati ! Crni “maršira” na otvorenom uprkos niskim temperaturama!

Dugo, toplo i sunčano leto, zamenili su hladni i kišoviti jesenji dani što nam značajno otežava aktivnost koju imamo na otvorenom. Svakako je bilo mnogo lakše brzo hodati ili trčati na visokim temperaturama, dok na sebi imate samo majicu, nego sada kada morate slojevito da se oblačite pa čak i stavite kapu.

Uz to moramo da vodimo računa o dodatnom riziku, da se obavezno “toplo” obučemo, jer znojavi na ovako hladnom i vetrovitom vremenu lako možemo da se prehladimo ili ne daj Bože dobijemo neku upalu pluća što bi nas dugo vremena odaljilo od treninga i samim tim nam usporilo mršavljenje.

Uprkos svemu tome ono što moram da vas zamolim je da nikako ne odustajete. Meteorološka situacija nam ne ide na ruku ali to nikako ne može biti razlog da posustanemo sada kada smo toliko blizu konačnog cilja. Shvatam da nije lako pešačiti ili trčati dok vam je hladno, duva jak vetar, ili pada kiša ali moramo da budemo istrajni. Znali smo da leto ne može doveka da traje i to što je “došla” jesen nikako ne sme da bude razlog da stanemo sa fizičkom aktivnošću i potencijalno upropastimo sve ono što smo mukotrpno postizali.

Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Pridržavamo se režima ishrane, treniramo što više ali i vodimo računa o zdravlju. Ide nam odlično, kilogrami “se tope” svakog meseca i na odličnom smo putu da izvojevamo konačnu pobedu nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću koja je jedna od najopasnijih i najpodmuklijih bolesti modernog vremena. Nema predaje!

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 199! IT’S RAINY MAN! Crni trenira i po kiši! (VIDEO)

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 198! Slobodni dani su idealni za fizičku aktivnost! Nekoliko desetina hiljada koraka ponedeljkom! (VIDEO)

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 198! Slobodni dani su idealni za fizičku aktivnost! Nekoliko desetina hiljada koraka ponedeljkom! (VIDEO)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0