in

Zovu ga ženski SRCOLOMAC: Piksijev sin je VELIKI ŠMEKER, obrazovan, lep i zgodan, a kažu da NEVIĐENO liči na oca

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi odveo je našu zemlju na Svetsko prvenstvo u Katar nakon pobede nad Portugalom u dramatičnoj završnici.

Srbija slavi veliku pobedu u Lisabonu, a na selektora naše reprezentacije najponosija je njegova porodica koja mu je najveća podrška.

Nakon plasmana u Katar, sreću i radost nije krio sin Marko, koji je na društvenim mrežama, objavio fotografiju sa utakmice u Lisabonu.

 

 

Poznato je da Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom ima troje dece -ćerke Andreu i Anju i sina Marka. Dok Anju Valente koja je udata za Huga Valentea svi znate, Andrea i Marko se retko pojavljuju u javnosti.

 

 

Marko je ulagao u svoje obrazovanje , pa je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta. Veliki je ljubitelj putovanja, što se može videti na njegovom profilu na Instagramu gde objavljuje fotografije sa atraktivnih i egzotičnih destinacija.

 

 

Mnogi ističu da neverovatno liči na oca. Njegov izgled privlači pažnju, ali na razočarenje brojnih devojaka Marko je u srećnoj vezi sa devojkom Dijanom.

Da li biste je prepoznali? Popularna "DUDA" iz "Porodičnog blaga" je potpuno promenila izgled, a evo čime se danas bavi!