in

Zlatana smo gledali u “Dari iz Jasenovca” i “Ubicama mog oca”, a evo čime se Zlatan bavio pre nego što je postao glumac!

Zlatana Vidovića je domaća publika zavolela je kao Šakala u seriji “Ubice mog oca”. Glumac je pričao o svom odrastanju, ali i koje je sve poslove obavljao tokom detinjstva.

Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao svinje, maline, gljive… Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove, lubenice… – ispričao je Zlatan u “Premijeri”.

 

 

Nikad mi nije bilo ispod časti da radim bilo šta. Iz ove perspektive mi je veoma drago što sam kroz te raznorazne poslove imao priliku da upoznam mnogo ljudi, a samim tim i da shvatim kako oni funkcionišu, kakvu su njihove psihologije. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti da će mi to biti od koristi kada počnem da se bavim glumom – rekao je glumac i nastavio:

 

Ipak, sve to se pohranilo u neke ladice u mom mozgu koje otvaram kada mi je potrebno za neki lik koji radim. Bavio sam se profesionalno i fudbalom. I danas se uvek nađe termin da se odigra poneka utakmica ili, ako ništa drugo, da se odgleda. Ne propuštam fudbal, tenis, košarku… – dodao je Vidović.

Ona je ćerka NAJLEPŠE jugoslovenske glumice: Prvi put smo je videli UKALJANU i bez trunke šminke, nije krenula majčinim stopama, evo kako izgleda i čime se bavi