in

Žena VELIKOG SRCA: Nada je pobedila RAK čak ČETIRI puta, a ono što je uradila za dve male devojčice PAMTIĆE se zauvek

Životna priča Nade Obrić je puna neobičnih situacija, lepih dešavanja, ali i skrivenih tajni od očiju javnosti. Ona je čak četeri puta pobedila rak. Dugo se nije znalo da je njena unuka Milena Radulović, a još manje je poznato da je ova velika zvezda uzela dve devojčice koje su ostale bez majke.

Po rečima Jelene Trivan, Nada je njene dve drugarice Maju i Sašku privila uz svoje skute kada su ostale bez majke, te ih je odgajila i vaspitala i izvela na pravi put.

Printscreen/Youtube

 

 

– O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve – otkrila je Jelena, koja je zajedno sa poćerkom pevačici poklonila sandale u emisiji “Magazin In”.

– Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni – izjavila je Nada u emisiji i nije mogla da kontroliše suze, a prenosi Mondo.rs .

Zbog ove fotografije svi su mislili da je Kardašijanka trudna: Evo šta se krije iza storija koji je imao skrivenu poruku

Kada joj je bilo NAJTEŽE Radoš je bio njena najveća PODRŠKA: "Ja sam suprug žene koja je bila obolela od RAKA DOJKE"