in

Zbog ove albanske pevačice su “razapeli” Anu Ivanović: Živela je u Prištini, javno vređa SRBE, a zbog jedne LAŽI joj sledi i tužba

 

Poznata britanska pevačica poreklom iz Prištine, Dua Lipa (26), šokirala je prošle godine region promovisanjem Velike Albanije, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori, kao i tvrdnjama da “Kosovo nikad neće biti Srbija”, dok je sada sve iznenadila novim potezom o kom se priča.

Bivša teniserka Ana Ivanović okačila je video zapis na svoj Instagram, na kojem je promovisala kakav stil ima, a ceo snimak je bio uz pesmu albanske pevačice Dua Lipe: “Levitating”.

Međutim naišla je na brojne negativne komentare i prozivke pratilaca, kojima se ovaj njen gest, izbor muzike i pomenute pevačice, očigledno nije dopao.

Među komentarima na ovu objavu su: „Zašto baš Dua Lipa, ona je loš izbor“, „Zašto Dua Lipu, osobu koja mrzi Srbe i propagira veliku Albaniju?“, „Pobogu Ana, pa zašto pokvari utisak svoje lepote sa Dua Lipom? Zar te ne boli duša što je naga igrala u Pravoslavnoj crkvi na Kosovu? Od toliko lepe muzike i plemenitih osoba, baš nju da izabereš“, „Zašto Ana, zaboga?! Ti si prodala dušu“…

U jednom od svojih intervjua, Dua Lipa je Srbe nazvala “fašistima” i “okupatorima Kosova”, navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih od njenog dede, Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istrorijskog muzeja u Prištini “tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio, zbog čega se našao na meti tadašnje srpske vlasti”.

U intervjuu koji je dala listu “Roling Stone”, mlada pevačica dotakla se i političkih tema, navodeći da se njena porodica sa Kosova i Metohije morala da se preseli nakon “srpske okupacije”.

Osim toga, pričala je o “albanskoj hrani” i pritom navela ajvar kao nešto što svi moraju da probaju. Međutim, autori emisije su već u sledećem kadru, dok ona i dalje govori, prikazali teglu srpskog, leskovačkog ajvara! 

Zbog toga iz Leskovca stiže TUŽBA!

Svojim gestom je ODUŠEVILA planetu: Nakon što je ona pobedila tešku bolest, Marija je odlučila da proda svoju olimpijsku medalju i sa novcem uradi sledeće!