in

ZBOG NJE PLAČE CELA SRBIJA Paulina Manov pobegla je od kuće zbog ljubavi sa ovim SRPSKIM GLUMCEM!

Paulina Manov, glumica koja je rasplakala Srbiju zbog uloge Ljiljane u filmu “Toma” otkrila je javnosti detalje iz privatnog života koje javnost nije znala. Ona je ispričala da je vrlo mlada otišla od kuće kako bi započela život sa jednim kolegom.

 

“Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada.

Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine”, prisetila se glumica, a onda je ispričala i kako je izgledao njihov zajednički život.

“Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze.”

 

Gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom” Paulina je otkrila da je svojevremeno, još kao student druge godine Akademije, započela zajednički život sa kolegom Borisom Milivojevićem.

Printscreen/Youtube

 

 

Glumica je dodala da je za te dve godine proživela život u malom, d devojčice koja se rano udala, pa živela, preživela i došla do nekih sedamdeset godina.

“To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi”, zaključila je.

Nevena Božović odabrala ime za dete: Ova ČETIRI SLOVA imaju snažnu simboliku

Spasila se TALIBANSKOG TERORA: Poznta avganistanska pevačica uspela da POBEGNE, objavila fotografiju iz bekstva!