in

Zbog Armanija se OŠIŠALA NA KRATKO: Radila rame uz rame sa Naomi Kembel i Brusom Vilisom, evo gde je Ivana danas

Ivana Stanković je devojka koja je sarađivala sa najvećim svetskim brendovima i šetala pistom uz Naomi, Lindu, Sindi, a veliki Armani je nagovorio da se ošiša na kratko.

– Armani je gospodin, on je jednako stil. Na kraju su me on i njegovi saradnici nagovorili da se ošišam iako ja to nisam htela. Uvek mi je bio san da imam dužu kosu, sa njom izgledam i lepše i mlađe – prisetila se u jednoj emisiji Ivana saradnje sa velikim kreatorom kom je bila muza, piše Zadovoljna.rs.

Ispričala je i da je, s druge strane, vrlo zahtevno bilo raditi sa Kelvinom Klajnom.

 

 

– Ali kada sam čula koliko ću biti plaćena po satu za to da na meni probaju i šiju modele, kao i da će sa njom biti Kejt Mos – predomislila sam se.

A kako je Ivana došla do zvezda?

Rano je osetila da joj je moda u krvi, pa se prijavila na konkurs zagrebačkog magazina „Svijet“, koji je organizovao domaći izbor za „Fordovo lice“. Onda ju je modna agencija Ford pozvala da radi za njih u Njujorku. Zbog posla je morala vanredno da završi poslednja dva razreda srednje škole, ali znala je da ide u nešto što voli.

 

 

I desio se uspeh. Osvanula je na naslovnici španskog uzdanja magazina Vogue i, kao prva srpska manekenka koja je to uspela, vinula se u zvezde modnog sveta.

Onda su velika imena redom počela da je zovu, među njima i Dona Karan, Donatela Versaće za reviju na čuvenom Španskom trgu u Rimu, Roberto Kavali, Guči, Armani, Dolče i Gabana…

Bila je Armanijeva muza, a na pisti koračala uz Naomi Kembel, Kejt Mos, Sindi Kroford, Kristi Terlington, Klaudiju Šifer, Lindu Evangelistu, Evu Hercigovu.

Ivana je ostala poznata i po čuvenoj kampanji za naočare brenda Roberto Kavali sa Brusom Vilisom.

 

 

Nakon svih uspeha po svetu Ivana se skrasila u Beogradu. U međuvremenu je izdala par knjiga sa zanimljivim detaljima iz svoje bogate karijere.

– Moji „penzionerski“ dani su lepi, ispunjeni ljubavlju, srećom, nekim stvarima za koje nisam imala vremena. Živela sam život u koferu, ali bio je to život o kome sam sanjala. Ja i sada putujem mnogo, ali turistički, tako da i u tome uživam. Ali mnogo mi znači to što i dalje imam ponude iz inostranstva za razna snimanja, editorijale… mnogo mi znači jer znam da, ako poželim, mogu da se vratim poslu – ispričala je ona pre par godina.

Godine 2017. se verila sa Dejanom Božovićem, koji godinama živi i radi u inostranstvu, a u javnosti bi povremeno procurila tek poneka zajednička fotografija.

 

 

Prethodno se govorilo da je kratko bila u ljubavi sa našim glumcem Vukom Kostićem.

Inače, Ivana se prošle godine oglasila i povodom optužbi Milene Radulović da ju je učitelj glume Mika Antić zlostavljao, pre svega jer je i ona išla na časove u istu školu.

– Ako je istina, ovo je strašno, zaista. I sama sam bila član dramske grupe kao i nebrojeno mnogo današnjih uspešnih glumaca… Mika jeste bio vrlo, vrlo strog, za neka moja shvatanja i tada i sada, njegove pedagoške metode su bile pogrešne. Kada sam izrazila želju da se uporedo bavim manekenstvom, rekao je da biram između grupe i manekenstva. U roku od minut sam odabrala, naravno, manekenstvo – napisala je Ivana na Instagramu.

Brutalna smrt SRPSKE glumice: Od nameštaja imala samo DUŠEK i na njemu umrla okružena špricevima, poslednje reči Sonje Savić lede krv u žilama