in

Za nas je ona AFRODITA modernog doba: Svi je osuđuju zato što se ugojila, ali KELI BRUK uživa u životu baš kao što bismo trebale i mi

Voditeljka i manekenka Keli Bruk zbog svojih idealnih proporcija tela važi za savršenu ženu, a tu titulu ponosno brani i u 42. godini.

Iako se od mršavice s merama 90-60-90 s godinama pretvorila u ženu s oblinama, i dalje redovno radi kao model i mami muške uzdahe. 

Upravo njen izgled postao je tema polemike na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali da li je uopšte nosila grudnjak ispod košulje, s obzirom na to da su joj se jasno ocrtavale grudi.

Kada se pojavila na medijskoj sceni pre nešto više od 15 godina, bila je prava mršavica i niko se nije nadao da će za nekoliko godina početi da dobija obline. Tada su se podelila mišljenja – neki su bili razočarani takvim razvojem događaja, dok je ipak više bilo onih koji su se divili njenom prirodnom telu.

Keli nikada nije skrivala da na društvenim mrežama koristi filtere i fotošop, a nedavno je o tome otvoreno progovorila. Ispričala je kako tačno zna na koji način će se fotkati da izgleda savršeno, a ističe da je i to “varanje” na neki način.

BONUS VIDEO