in

Za Miu Pajčin kažu da PODSEĆA na Kseniju: Ona je njena sestra po ocu, a kaže da bi volela da krene SESTRINIM stopama, zanima je UMETNOST

 

Mia često na svom Instagramu objavljuje fotografije, a zbog lepote kojom pleni mnogi je porede sa sestrom, koja je važila za jednu od najlepših pevačica u Srbiji i regionu.

 

 

Ona je jednom prilikom otkrila i da želi da nastavi sestrinim stopama, bar donekle, tačnije da se oproba u glumačkim vodama i istakla je da se divila Kseniji.

 

 

-Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se – istakla je Mia jednom prilikom za “Kurir”.

 

 

Podsetimo, Ksenija je tragično stradala 2010. godine, kada ju je u stanu na Voždovcu, usmrtio njen tadašnji partner Filip Kapisoda, koji je prvo ispalio nekoliko hitaca u nju, a potom i sebi presudio. Ona je sa crnogorskim manekenom pre toga bila dve godine u emotivnoj vezi.

Ona je htela bebu, ali je GLUMAC tada pobegao od obaveza: Kako je DŽENIFER dala BENU drugu šansu za ljubav?!