in

Vukica je SRPSKA Šeron Stoun: Vilu na Dedinju je stilizovao tim koji je radio BELU KUĆU u Vasingtonu, a onda je zadesila TRAGEDIJA

 

Naslednica ženevske fabrike satova „Nivada“ i vlasnica fudbalskog kluba „Banat“ predstavlja svoju vilu, delo čuvenih kompanija „Dizajn 2000″ iz Rima i „Kolumbo“ iz Milana koje su uredile i Kašogijevu kuću u Londonu, moskovski Kremlj i Belu kuću u Vašingtonu!

 

 

Jedna od najatraktivnijih Srpkinja i ćerka poznatog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića, Vukica Vučurević, javnosti je skrenula pažnju kada je odlučila da pre nekoliko godina kamere hrvatske televizije pusti u svoj dom.

Tada je ona pokazala sav svoj raskoš u kome uživa. Od oca je nasledila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske.

 

 

Ljubitelj je mercedesa, a vila joj se nalazi na Dedinju, koja je rađena po njenoj želji. Zlatne boje preovladavaju o domu, te je o luksuzu suvišno komentarsati.

Nažalost, pored svog uživanja u životu Vukicu je zadesila tragedija kada joj je pre dve godine preminuo otac Mirko, a nekoliko meseci pre toga i njena majka.

– Moj otac nije bio bolestan. Bio je vitalan i aktivan. Ne znam zasto pišu “preminuo posle teške bolesti”. Precenio je svoje mogućnosti, bio je u Ženevi zatim pet dana na moru. Za taj 12. avgust planirao je opet neki put. Bio je to najverovatnije srčani udar. Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osećao ,da su zvali hitnu pomoć koja nikada nije došla. Mene nije hteo da zove. Bio je okružen lošim ljudima – napisala je Vukica na svojm Fejsbuk profilu.

Podsetimo, njen otac je u Banatskom dvoru, gde je i rođen, izgradio crkvu, školu, puteve…