in

“Više od pola života se borim sa nesanicom i DEPRESIJOM”: Bijonse otkrila MRAČNU STRANU svoje slave i ŠOKIRALA

Bijonse je za “Harpers Bazar” otkrila mnogo detalja o privatnom i poslovnom životu, a akcenat je stavila na svoju borbu da sačuva privatnost od javnosti koja 

Jedna od njih je i Bijonse koja je u za “Harpers Bazar” govorila o svom životu i uspesima i padovima koje je doživljavala u privatnom i poslovnom životu i akcenat stavila na svoju borbu da sačuva privatnost od javnosti koja je jedva čekala da sazna svaki detalj njene intime.

– U ovom poslu toliko vašeg života ne pripada vama osim ako se za to ne izborite. Verujete mi, razlog zašto ljudi ne vide određene stvari u vezi sa mnom je to što Devica u meni ne želi da oni to vide, a ne zato što to ne postoji – spričala je pevačica, a preneo NBC News.

Ispričala je da je jako povučena i tiha osoba u privatnom životu, što se svakako kosi sa njenim javnim životom.

– Rezervirana sam, osim za ljude koje volim i kojima verujem. Oni koji me ne poznaju i nikada me nisu sreli, mogli bi me shvatiti kao dosta zatvorenu osobu – rekla je ona.

Bijonse je naglasila kako se oduvek trudila da bude “stub” porodice često stavljajući tuđe potrebe ispred svojih i ne shvatajući koliko je to uticalo na njeno fizičko i mentalno zdravlje, ali da su lošem zdravstvenom stanju doprinele i velike i česte turneje, ali raspad njenog benda “Destni Čajld”.

– Više od pola života se borim sa nesanicom zbog turneja i depresijom. Tu su i godine trošenja mišića zbog igranju u štiklama. Takođe, stres na mojoj kosi i koži, od sprejeva i farbe, pegle za kosu i nošenja teške šminke na pozornici – dodala je popularna američka zvezda i zatim se podsetila kako je odbijala da konzumira hranu usled depresije kada se odvojila od svojih koleginica iz grupe što je došlo zajedno sa raskidom dugogodišnje veze.

– Nisam jela hleb, mlečne proizvode, meso, ribu i nisam konzumirala alkohol. Bila sam gladna.

Bijonse je na kraju dodala da se sa negativnim osećanjima bori sa pozitivnim ljudima u svom okruženju od kojih može mnogo toga da čuje i nauči, kao i da joj je u životu najveći i najlepši izazov bilo roditeljstvo.

Rođeni OTAC je ucenjuje MILIONIMA: Britni Spirs želi nazad kontrolu nad svojim životom