in

“Vilijam i Kejt su me nagovorili”: Princ Hari optužio brata i snaju za nacistički skandal koji mu ni dan danas ljudi nisu oprostili

Princ Hari u svojim novim memoarima senzacionalno pripisuje krivicu za skandal sa nacističkom uniformom,  na svog brata, princa Vilijama i njegovu snaju Kejt Midlton, tvrdi portal “Page six”.

Vojvoda od Saseksa navodno kaže da su princ i princeza od Velsa “umirali od smeha” kada su ga videli obučenog za zabavu 2005.godine nakon koje je i nastao skandal epskih razmera.

Naime, Hari je imao 20 godina kada je “The Sun” objavio njegovu fotografiju na naslovnoj strani obučenog kao nacističkog vojnika sa kukastim krstom na ruci. 

U jednom segmentu knjige, do kojeg je došao “Page Six”, Hari piše o odabiru odeće, otkrivajući da je to bila dilema između dva kostima – pilotske ili nacističke uniforme.

– Pozvao sam Vilija i Kejt, pitao šta misle. Nacistička uniforma, rekli su  – piše Hari, dodajući da kada je otišao kući i isprobao kostim, da su oboje vrištali od smeha.

Inače, ovaj incident je Hari nazvao “jednom od najvećih grešaka u svom životu” i godinama je zbog toga trpeo opravdane osude. 

 

BONUS VIDEO