in

Venčao se sa NAJLEPŠOM ženom sveta posle nekoliko nedelja veze, pa je VARAO i ŠUTNUO, a danas CRVENIM TEPIHOM šeta 20 godina mlađu

Pored njega na crvenom tepihu se pojavila i njegova srodna duša, kako on kaže, Nikol Kimpel je čak 20 godina mlađa od njega.

Antonio je bio u braku sa suprugom Melani Grifit, ali se brak brzo raspao.

Tanjug/Ap

 

 

Melani i Antonio su se upoznati na snimanju jedne komedije, pod nazivom “Dvostruki zavodnik” i istog trenutka su se zaljubili i započeli odmah svoju vezu. Posle samo nekoliko nedelja zabavljanja, oni su 1996. godine priredili i venčanje u Londonu, i iste godine su dobili i ćerkicu po imenu Stela.

Oni su se razveli 2015. godine, a šuškalo se da je glumac izgubio strpljenje zbog njene opsesije operacijama kojima su joj izobličile lice. Takođe, mnogi mediji su navodili da je glumac bio neveran i da je koristio svaku priliku da utehu pronađe “sa strane”.

Tanjug/Ap

 

 

Ipak, Antoio i Melani su ostali u dobrim odnosima, a glumac se konačno skrasio kraj Nikol Kimpel koja je 20 godina mlađa od njega, a od koje se poslednjih nekoliko godina ne odvaja.

 

Indijana Džouns i  Ali Mekbil uhvaćeni u Dubrovniku: Cela SRBIJA volela je čuvenu "advokaticu" , evo kako ona DANAS izgleda!

Ovo je Milica, ćerka Laneta Gutovića koja je krenula očevim stopama!