in

Venčanje u OSMOJ deceniji: Zvezda “PINK FLOJDA” rekao “DA”, poznati muzičar oženio 30 godina mlađu Kamili

Čuveni muzičar i zvezda grupe “Pink Flojd” Rodžer Voters izgovorio je sudbonosno da svojoj tri decenije mlađoj izabranici Kamili Čevis sa kojom se godinama zabavljao, prenosi Glossy.

Iako je osmoj deceniji energiju i želju za bračnom idilom nije izgubio, a nakon ceremonije koja se odigrala na njegovom imanju u Njujorku putem Tvitera kratko je napisao:

“Tako sam srećan, jedna je u milion”.

 

Profimedia

 

 

 Upoznali su pre nekoliko godina nakon jedne njegove svirke, a simpatije su bljesnule nakon prvog razgovora. Činjenica koja je interesanta odnosi se na to da je Čevisova bila vozač slavnom muzičaru, a nakon nastupa vozila ga je od stadiona do hotela u kojem je odseo sa bendom.

Ovaj nesvakidašnji par prvi put je fotografisan zajedno 2019. godine kada su se pojavili na filmskom festivalu u Veneciji, a tom prilikom Rodžer je istako kakav kompliment je uputio budućoj izabranici tokom prvog susreta.

“Jednog dana sam joj rekao: “Izvinite, da li vam je neko rekao da imate lepe jagodice?”

Šarmantna crnka nije pobornica javnog života, te se pored čoveka svog života pojavljuje veoma retko.

Džejms Bond je stigao u Beograd: U našoj prestonici se snima nastavak kultnog filma "Nož u leđa", ali zašto se krije dolazak Danijela Krejga ?

Supruga Milana Kalinića ušla je u petu deceniju i u bikiniju izgleda kao boginja: “Moja Sandra je najzgodnija Beograđanka”