in

Većina za njih ne bi rekla su “NEODOLJIVE”, a za nas one to jesu: Čarobne i super TALENTOVANE glumice čija pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Lepota je u oku posmatrača, kaže stara izreka, kao i čuvena: O ukusima se ne raspravlja. Ipak, lepota je jedan od imperativa u životu svih nas. Tako su često žene stalno pod lupom, kritikama i komentarima koji se svode na jedno – jesu li dovoljno lepe?

S tim problemom naročito se suočavaju poznate žene. Često ćemo pronaći na internetu liste najlepših žena sveta, a šta je sa onim damama neobičnog izgleda, koje su svoje uspehe postigle talentom i harizmom, iako nemaju tu klasičnu lepotu koja se uvek traži i uvek ima prednost?

Pa njima moramo da im odamo priznanje zbog toga!

1. Tilda Svinton

 

 

Iako nije tip žena koje su dobijale uloge glavne najlepše glumice, njeno lice je jedno od najzanimljivijih u svetu filma. Otkako se pojavila, specificna fizionomija lica, androgina građa i ta svetla koža u kontrastu s prirodnom crvenom kosom i zelenim ocima. Veoma neobično i posebno. A o njenim glumačkim sposobnostima uopšte ne treba raspravljati.

2. Tori Speling

 

 

Tori je upala u velike komplekse zbog ružnih komentara na račun njenog fizičkoh izgleda putem društvenih mreža:

– Internetski trolovi (da i tada smo ih imali) zvali su me žabom. Bilo je teško svoje formativne godine provesti pod mikroskopom. Godinama sam preklinjala šminkere, na svojim filmovima i emisijama da mi smanje oči. Zbog izgleda sam plakala u prikolici za šminku”, prisetila se Speling. Ko uopšte kaže da treba da postoji adekvatna mera za lepe oči?

3. Heder Mataraco

 

 

Ona je uvek plenila i osvajala svojim ulogama. Glumica koja je mogla filmu da dobije ulogu najkomičniju, do one teatralnle, najtužnije. Pa šta će njoj konvencionalna lepota?

4. Sandra Ou

 

 

Sandra Miju Ou je kanadska glumica koja se proslavila ulogom Kristine Jeng u seriji „Uvod u anatomiju”. Sandra zrači samopouzdanjem. Ona kad se pojavi odaje utisak moćne žene koja čvrsto stoji na zemlji. Pa šta će njoj kao takvoj, klasična lepota? Moćna je i bez nje

 

Minja Subota HITNO prevezen u BOLNICU!