in

Važila je za NAJBOGATIJU ženu u Britaniji, ali je KRALJICU prestigla bivša MISICA koja je zgrnula MILIONE razvodom

Nije tajna da kraljica Elizabeta II poseduje luksuzna imanja, umetnička dela, parkove i jednu od najvrednijih kolekcija nakita na svetu. Sa bogatstvom koje je Sunday Times procenio na 365 miliona funti, kraljica je bila na prvom mestu liste najbogatijih žena u Britaniji .

Britanski mediji upravo su izvestili da je Elizabeta II … svrgnuta sa prestola! Kraljica više nije najbogatija u Britaniji. Titulu sada drži Kirsti Bertarelli, koja je dobila 350 miliona funti po osnovu razvoda i 52 miliona funti rezidencije na Ženevskom jezeru .

Vest o “svrgavanju” kraljice Elizabete II izazvala je veliko iznenađenje. Pogotovo što su mediji otkrili i tajni razvod Kirsti i Ernesta Bertarelle, koji su 21 godinu važili za srećan bračni par. Par je podigao troje dece, nije davao nikakve teme medijima za tračeve i bilu su uključeni u dobrotvorne svrhe. Informaciju o razvodu potvrdio je portparol Kirsti i Ernest Bertarella u intervjuu novinaru “The Daili Mail”.

Printscreen/Youtube

 

 

Odluka o razvodu bila je zajednička, a rastanak je prošao mirno.

Mediji su podsetili da Kirsti Bertarelli , koja je 1988. godine osvojila krunu Miss Britanije i bila uspešna pevačica, takođe poseduje kuću za odmor u Gstaadu, vrednu 8 miliona funti, i vilu u centru Londona.

"Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije": Čudna i emotivna poruka je osvanula na profilu Verice Rakočević, ali od koga se ona to OPRAŠTA?

Promenio je ishranu i postao NEPOBEDIV: Zavirite u tanjir Novaka Đokovića - ovako izgleda  njegov jelovnik za TRI dana