in

Vasilije je proglašen za NAJZGODNIJEG doktora na svetu, a žene ga obožavaju: Evo kako se nosi sa “NEPRISTOJNIM PONUDAMA” koje mu stalno stižu

Jedan od najpoznatijih svetskih medija “Daily Mail” proglasio je Vasilija Vukovića (32) iz Beograda za najzgodnijeg hirurga na svetu. 

Nakon toga njegov Instagram profil  ima čak 200.000 pratitelja, mahom žena, koje uzdišu za njim i otvoreno mu se nude, kao supruge, ljubavnice, prijatelji, pratilje, što god, samo da bi bile u njegovoj blizini, a njemu to, čini se, pomalo smeta.

‘Najlepši doktor na svetu’, ‘Topiš mi srce’, ‘Tako si zgodan’, samo su neki od bezbroj laskavih komentara koji mu teško padaju i na koje nikako ne odgovara.

Ne možemo znati sa sigurnošću da li zanemaruje komentare zato što je skroman čovek ili zato što je oženjen i ima sina, pa želi da izbegne konflikte. 

Istina, u razgovoru za “Daily Mail” koji je objavio priču o njemu, ovaj zgodni doktor već je izjavio kako ne voli napadne, pa je moguće da mu se ovakve direktne poruke ne sviđaju. Evo što sam na sve to kaže:

– Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima, a to nije lako. 

Ipak, na njegovom Instagram profilu, uz fotografije ‘pre’ i ‘posle’ ispravljenih noseva, povećanih usana i zadnjica, odnosno estetskih operacija koje je uspešno izveo, može se pronaći i pokoji ‘mamac’ za žensko oko: Selfiji iz teretane, sa planinarenja i nekoliko fotki  na kojima se vide svi njegovi mišići, što pokazuje da je Vasilije itekako svestan s kakvim adutima raspolaže i rado ih ističe.

Međutim, hirurg ističe da mu fizički izgled kod devojaka nije presudan, nego voli zanimljive i zabavne devojke koje imaju smisla za humor. A što se lepote tiče on ima sopstvene kriterijume.

Ono što je očigledno da su retke devojke koje ne bi želele da mu se bace u zagrljaj.

"Moj šampion, drugarčina i žena": Danas se udaje Ivana Španović, a ove reči joj je posvetio njen suprug Marko