in

“Unakažena sam i DEFORMISANA”: Supermodel Linda Evanđelista trpi jezive posledice nakon ESTETSKE OPERACIJE

Linda Evanđelista je u manekenske vode uplovila sa 19 godina, kada je potpisala ugovor sa “Elite Model Managementom” i preselila se u Njujork. Zbog njenih fizičkih transformacija su je zvali kameleon, a povukla se 1998. godine. Nakon toga se povremeno pojavljivala u svetu mode, ali se nije dugo zadržavala.

Nakon što je prestala da se bavi modelingom njen izgled dosta se promenio. Ono što obožavaoci širom sveta zameraju slavnoj lepotici je kilaža, ali niko nije znao kroz kakav je pakao prošla nakon što se podvrgla plastičnoj operaciji.

– Mojim sledbenicima koji su se pitali zašto nisam radila dok je karijera mojih vršnjaka napredovala, razlog je taj što sam bila brutalno unakažena “Cool Sculpting” procedurom koja je učinila suprotno od onoga što su mi obećavali da će biti – objavila je Evanđelista pred 906.000 pratilaca.

Linda se oglasila putem Instagrama tvrdeći da ju je rutinska procedura za smanjenje masnoće učinila trajno deformisanom, emocionalno uništenom i praznom. Tvrdila je da je umesto smanjenja masti, procedura povećala masne ćelije i učinila je još debljom:

– Ostavila me trajno deformisanom čak i nakon dve bolne, neuspešne korektivne operacije. Ostala sam, kako su mediji opisali, „neprepoznatljiva”.

Profimedia

 

U svom postu je navela kako će da pokrene tužbu protiv doktora koji joj je deformisao telo i da samo čeka da za to skupi dovoljno hrabrosti.

– Umorna sam od ovakvog života. Želela bih da izađem napolje uzdignute glave, uprkos tome što više ne ličim na sebe – izjavila je Evanđelista.

Odmah nakon njene izjave, na društvenim mrežama pronašla je podršku od Gvinet Paltro i stilistkinje Karle Velč do dizajnera Brendona Makvela i Džeremija Skota.

Makvel je objavio ispod njene Instagram fotografije:

– Uvek sam vas prepoznavao kao nekoga ko je fizički lep, da, ali što je još važnije, vi blistate i iznutra. Volim  vaš smisao za humor, vedar duh i vas kao osobu. Ni u svojim najmračnijim trenucima ne smete to da zaboravite. Volim vas.

Napušta igračku karijeru, ali se ne povlači upotpunosti: Posle borbe za sopsvetni život, Dajana Butulija ne ODUSTAJE od KOŠARKE

Rekao mi je "Silvana i Mira su poginule, ona je bila u ŠESTOM mesecu trudnoće": Jeziva ispovest Dine, druge pevačicine sestre