in

Udarila ga, pa ga ostavila sa teškim povredama da leži u snegu: Glumica na ivici NERVNOG sloma, ovo može da joj uništi karijeru

Gvinet Paltrou našla se u ogromnom problemu zbog incidenta koji se dogodio pre nekoliko godina kada je tokom skijanja naletela na nepoznatog muškarca, sudarila se sa njim, a potom pobegla, iako je bio ozbiljno povređen.

Naime, kako je Teri Sanderson ispričao na sudu, on je 2016. skijao na stazi za početnike u gradu Park Sitiju u Utahu. Odjednom se u njega zakucala Gvinet.

Udarac je bio s leđa i toliko snažan da je zadobio trajno oštećenje mozga i prelom rebara. Ali glumica negira da se incident ovako odvio. Tokom poslednjih sedam godina tužbi i protutužbi, Gvinet se suočava s još jednom parnicom u kojoj se traži odšteta od 300.000 dolara zbog nemara. Obe strane krive jedna drugu za incident.

U sudnici je Gvinet sve vreme zaklanjala lice kako je ne bi fotografisali, a kako se videlo, bila je veoma nervozna i povlačila je džemper. Njen advokat potvrdio je bi trebalo da svedoče i njen suprug Bred, ali i deca Epl i Mozes koji su tog dana bili s njom na skijanju. Takođe je rekao da bi ovaj slučaj ozbiljno mogao narušiti njenu reputaciju od čega glumica i strahuje.

Podsetimo, sudija je prošle godine presudio u korist Gvinet nakon što je Sanderson tražio čak 3.1 milijona odštete. Ipak, imao je pravo na žalbu što je i iskoristio. On tvrdi da je tog dana dobio najjači udarac u životu te traži odštetu za, kako je istaknuo, trajno oštećenje mozga, četiri slomljena rebra, bol, patnju, gubitak zadovoljstva u životu, emocionalnu bol i unakaženost.

Foto: AP

 

Gvinet nije prihvatila odgovornost za ono što se dogodilo, iako je Sandersonov advokat rekao da se glumica samo ‘sjurila niz planinu’. On je istaknuo i da je glumica skrenula pogled u stranu jer ju je pozvalo jedno od dvoje dece.

‘Njen suprug i deca skijali su levo. Gospođa Gvinet je skijala desno od njih, okreće glavu kako bi pogledala svoju decu. Dok to radi, udara u leđa Terija Sandersona. Optužena Gvinet znala je da će se neko ozbiljno povrediti ako nastavi da skija na taj način, ako nastavi da gleda u stranu. Znala je da je to što radi opasno i nepromišljeno’, ispričao je advokat.

Međutim, Gvinet tvrdi drukčije. Njeni advokati tvrde da je Sanderson zadobio gubitak sluha i vida nakon moždanog udara, kao i da je za incident prilikom skijanja sam kriv jer je bio okrenut leđima kada je naleteo na glumicu nakon čega su oboje pali na stazi. Takođe je istakao da je pomoć potražio tek kada je video s kim se sudario.

Gvinet je, kako se navodi, glasno opsovala, a njen sin je posvedočio da majku nikad nije vidio tako uznemirenu. Jedan od dokaza bio je i mejl koji je Sanderson poslao glumici nakon sudara, a u kojem se nalazio i status na Fejsbuku u kojem je pisalo: ‘Slavan sam’.

Takođe, glumičin advokat tvrdi da je Gvinet proverila je li čovek dobro te da je bila toliko uzrujana da tog dana više nije izlazila na stazu. Postavilo se i pitanje zašto je Sanderson čekao tri godine da podigne tužbu na što je on rekao da je nakon incidenta izgubio pamćenje zbog povrede mozga.

BONUS VIDEO