in

Udala se ćerka BILA GEJTSA: PRVO su imali TAJNO venčanje koje je ZBUNILO javnost, a sada prave SVADBU za pamćenje

Uspešnji jahač je zaprosio svoju dugogodišnju devojku, Dženifer, još u januaru prošle godine tokom skijaškog izleta, a ona se veridbom odmah pohvalila na Instagramu.

Privatna muslimanska ceremonija održana je u petak uveče u bašti porodičnog imanja u Njujorku, gde je veća ceremonija sa gostima zakazana za subotu, to jest danas, popodne, ekskluzivno saznaje “Daily Mail”.

Samo nekoliko sati pre veće svečanosti, radnici koji su zaposleni da pripreme ceremoniju su jurili po imanju kako bi sve pripremili za mladence.

 

Kako saznaje “Daily Mail”, roditelji Bil i Melinda Gejts zajedno su, danas, pratiti ćerku do oltara, a Dženifer je ovom prilikom nositi haljinu koju je, Vera Vang, napravila specijalno za nju.

Na prijemu je nastupao čuveni bend Koldplej, kao i pop-rok pevač Hari Hudson. 

Profimedia

 

 

Takođe je i poznat zvaničan spisak gostiju od oko 300 ljudi, koji uglavnom čine prijatelji i porodica, sa nekoliko poznatih ličnosti ili političara. Na spisku se takođe našla i ćerka milijardera Mičela Blumberga, Georgina, kao i Najelove kolege.

Što se hrane tiče, britanski portali prenose da je glavni kuvar Džin Džordž za ceremoniju pripremio raznovrsna jela, kao što su luksuzni specijaliteti od jastroga i razna testenina.

Britanski paparacoi veruju da su još juče uslikali momenat kada su Bil Gejst i Dženifer sedeli na terasi i degustirali ovu hranu, a sudeći po fotografijama, otac i ćerka su bili vidno raspoloženi i smejali su se sve vreme.

Međutim, kako se saznaje juče su takođe Dženifer i njena izabranik viđeni kako izlaze na već spomenutu terasu, a društvo su im pravili Bil i Melinda, kojima je ovo prvo pojavljivanje u javnosti posle razvoda koji se dogodio u avgustu ove godine.

Adel očarala svojim izgledom, a KONAČNO je objavila fotke svog DEČKA lepotana

Ljubavni trougao HOLIVUDSKOG para: "Otišla sam da snimim film, a kad sam se vratila, dečko mi je bio muž Anđeline Džoli"