in

Tužne vesti: Liza Mari Prisli, ćerka kralja rokenrola preminula u 54. godini

„Teška srca moram da podelim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Liza Mari“, rekla je njena majka Prisila Prisli u izjavi, prenosi Asošiejted pres. „Ona je bila najstrastvenija, najsnažnija i najljubaznija žena koju sam ikada poznavala, prenosi “Rollingstone”.

Saopštenje je usledilo samo nekoliko sati nakon što je njena majka potvrdila da je ranije u četvrtak prebačena u lokalnu bolnicu. Prisli je doživela srčani zastoj u svom domu u Kalabasasu, potvrdila je za “Rolingstoune” vatrogasna služba okruga LA.

Samo nekoliko dana pre incidenta, Prisli je prisustvovala dodeli Zlatnog globusa zajedno sa svojom majkom Prisilom, gde je Ostin Batler, koji je tumačio Elvisa u biografskom filmu o muzičaru, nagrađen Zlatnim globusom za najbolju mušku ulogu u filmu – drami. „Lisa Mari, Prisila, volim te zauvek“, rekao je Batler tokom govora.

Rođena 1. februara 1968. u Memfisu, Tenesi, devet meseci nakon Elvisovog i Prisilinog venčanja, Liza Mari je odrasla u toj oblasti pre nego što se preselila u Los Anđeles sa svojom majkom nakon razvoda roditelja 1973. godine. Izdala je tri albuma.