in

Trebala je da bude sa Silvanom u AUTU: Lepa Lukić za DLAKU izbegla STRAVIČNU smrt, spasila je jedna stvar koju je otkrila godinama nakon NESREĆE!

Sudbina se poigrala i tog 10.10.1976. godine je oduzela život legendarnoj pevačici Silvani Armenulić. Ona je doživela strašnu saobraćajnu nezgodu, koja je odvela direktno u smrt.

Njen menadžer je upravljao motornim vozilom, a pored njih dvoje u automobilu je bila i njena trudna sestra.

 

 

Rade Jašarević, Silvana i njena sestra su poginuli na licu mesta, na auto-putu Beograd – Niš dok su se vraćali sa nastupa u Aleksandrovcu. Posle nekoliko godina povodom ovog događaja oglasila se i Lepa Lukić i otkrila da je u toj “poslednjoj” vožnji i ona trebala da bude.

Lepa Lukić je kasnije ispričala šta ju je sačuvalo od sigurne smrti, a taj dan kada je saznala za Silvaninu smrt nikad nije zaboravila.

– Trebalo je da budem da istom koncertu gde je Silvana pevala, ali, ja sam se baš tada uspavala. A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Hteli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo. Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula. Stravična tragedija. Od tada nisam sela za volan – ispričala je čuvena pevačica jednom prilikom.

 

 

Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU