in

Tragedija dva srpska GLUMCA i KUMA u jednoj slici: Poznata voditeljka objavila stori zbog koga plače cela Srbija

Bojan Lazarov je bio član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

Naime, prema rečima izvora, pedesetogodišnji pozorišni i televizijski glumac sa sjajnom domaćom, ali i inostranom karijerom, tragično je skončao u noći između četvrtka i petka, a prema nezvaničnim informacijama do kojih je Alo! došao, sve ukazuje na to da je reč o samoubistvu.

Prolaznici su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov napušteni automobila na mostu na Adi, na kojem je bila zakačena poruka na šoferšajbni, nakon čega su alarmirali policiju.

Nataša Pavlović, bivša žena pokojnog Marka Živića sada se od Bojana oprostila sa neutešnim rečima.

– Boki moj. Otišao si kod svog kuma. Duet bez premca. Humor bez premca. Proslavite rođendane. A kada bude kiša sa grmljavinom, znaću šta radite – napisala je voditeljka.

Printscreen/Instagram

 

 

Podsetimo se da je glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini života posle duge i teške borbe sa Kovidom u bloku A intenzivne nege.