in

Tom pesmom sam se OPROSTILA od Željka: U ovom Cecinom hitu krije se sva BOL I TUGA nakon UBISTVA Arkana!

Redak intervju odigrao se 2001. godine, samo godinu dana nakon ubistva Cecinog supruga, Željka Ražnatovića Arkana. Novinare je dočekala u Roberto Kavali odelu, bez trunke šminke, u svojoj tadašnjoj kancelariji, u prostorijama FK Oblić, za Tv Novosti. 

Svetlana Ceca Ražnatović je tom prilikom ispričala intimne detalje iz svoje porodice, pomalo o Veljku i Anastasiji, ali i o pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću. 

 

 

Pevačica je tom prilikom otkrila koja njena pesma je najviše pogađa, kao i da li postoji neka zbog koje joj je posebno teško. 

Ljudi me sada poistovećuju sa tekstovima pesama sa poslednjeg albuma. Traže neku slutnju, nekakvo predosećanje. A sve pesme, i “Dokaz”, i tekst “Voda nešto nosi”, nastale su sasvim slučajno. Ono što od 15. januara prošle godine osećam nalazi se u jednoj prethodnoj pesmi. To je “Isus”. Tom pesmom oprostila sam se i preko televizije od Željka. Taj poslednji pozdrav glasi: ” Isuse, daj mi lavlje srce, da preživim dane buduće…” – ispričala je Ceca tada. 

"Ona je tako šarmantna i ljubazna": Kejt Midlton je osvojila SVET svojim BOŽIĆNIM KONCERTOM, sela za klavir i zablistala (VIDEO)