in

Tara je PRESLATKA: Jelena ĐOKOVIĆ objavila fotografiju ćerke i sada nam je svima jasno čime će se baviti NOVAKOVA mezimica

Naime, Novak i Jelena su poznati po tome da ne objavljuju fotografije svoje dece.

Ovaj put je Jelena odlučila da objavi fotku svoje ćerke koju je stilizovala kao malu balerinu.

Osim toga, u objavi te fotografije je poslala jednu važnu poruku svim Srbima. Prenosimo je u celosti:

Pravo sa terena otišao je u KUHINJU, čak i NOVAK ĐOKOVIĆ riba šerpe i tiganje: “Radim treću smenu, da nešto zaradim”

– Prošle godine sam vam pričala o online školi koja je namenjena srpskom narodu iz dijaspore u cilju očuvanja srpskog jezika i tradicije i kulture. Znam da kada živimo daleko od domovine, da moramo da se prilagodjavamo i učimo njihove jezike i to oduzima i energiju i snagu. I sama sam za ovih 15 godina života i rada u inostranstvu počela da se poštapam stranim rečima kada se zaboravim u žaru trenutka. Ipak, bitno je da očuvamo naš jezik, kao što plaćamo privatne časove klincima da nauče strani jezik, nama u inostranstvu znači da to možemo i sa srpskim jezikom. Ima mešovitih brakova, gde polako počinje da se gubi jezik jednog roditelja. Dobro je da nadjemo podršku i pomoć. Ovo nije reklama, nemam interes osim što želim da pomognem ljudima koji čine dobra dela za dobrobit našeg naroda i očuvanja tradicije i kulture.

Jelena Đoković posetila MANASTIRE na Kosovu i Metohiji i odlučila da promeni život: “Dobila sam novi putokaz za sreću i mir”

Pročitala sam divne rečenice u “Nemanjinom zaveštanju” koje sam kupila u Visokim Dečanima a koje glase:

“Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Riječ se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. A šta je narod izgubi li jezik, zemlju, dušu?

Zavirite u luksuznu NOVAKOVU VILU vrednu 10 miliona evra: Ovo je letnja oaza Đokovića – imanje od 3.500 kvadrata u srcu Marbelje!

….

Tamo gde odzvanja naša riječ, gde se još grgolja i gde se još, kao stari zlatnik obrće naša riječ, znaj čedo moje, da je to naša država, bez obzira ko u njoj vlada. Carevi se smenjuju, države propadaju, a jezik i narod su ti koji ostaju, pa će tako osvojeni deo zemlje i naroda opet kad-tad vratiti svojoj jezičkoj matici i svome matičnom narodu –  Napisala je Jelena Đoković

Duboki šlic i figura o kojoj mnoge dame maštaju, Ana Ivanović u NAJSMELIJEM izdanju do sad!