in

Svi pogledi su bili usmereni ka ĆERKI Darije Kisić Tepavčević: Prošetala je MODNOM pistom i zasenila publiku svojim IZDANJEM

Ona je slika i prilika svoje majke. Upoznali smo je nedavno, u maju, kada je proslavila 18. rođendan. Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ćerki je tada čestitala punoletstvo na društvenim mrežama i istog časa javnost i mediji zainteresovali su se za mladu damu po imenu Tina Tepavčević.

– Na današnji dan pre 18 godina postala sam najsrećnija žena na svetu, postala sam Tinina mama. Srećan ti rođendan, devojčice moja – napisala je Darija, koja je nekoliko nedelja kasnije povela ćerku na prijem u rezidenciji američkog ambasadora. Nije mogla da je odbrani od radoznalih pogleda i fotografa.

Ćerka Darije Kisić nije samo lepa, već je i zgodna. Toliko da je ušla i u manekenske vode. Početkom godine debitovala je na reviji Suzane Perić, koja je održana u Dubaiju u okviru „Expoa“, najznačajnije turističko-privredne manifestacije na globalnom nivou.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO