in

SRBIJA JOŠ JEDNOM APLAUDIRA LJILJANI Profesorka u penziji “oduvala” sve muškarce u studiju i OSVOJILA 500.000!

Ko prati Poteru odlično zna da je ova sezona otvorena sa izvanrednim takmičarima. Teško da je neko zaboravio Ljiljanu Radulović Dimitrov, profesorku u penziji koja se upisala kao prva žena koja je odbranila 700.000 dinara.

Sinoć je briljirala u kvizu “Stigni me ako znaš” i kući odnela više od pola miliona dinara.

U drugoj emisiji nove sezone Potere imali smo prilike da upoznamo ekipu koja je osvojila 920.000 dinara, a toj sumi najviše je doprinela upravo Ljiljana koja je najviše novca donela u zajedničkoj kasi. Sinoć je bila takmičarka kviza “Stigni me ako znaš” koji se emituje na RTS-u pa je i ovde uspela da pobedi čak tri profesora i kući odnese iznos od 550.000 dinara, piše Noizz.

Ona je znala gotovo sva pitanja, jednog takmičara je “pojela” odnosno izbacila iz igre, a kada je došla do pet odgovora do kraja, dala je svih šest za manje od 30 sekundi. Samouverena i svesna svog znanja nije bila iznenađena što je baš ona pobedila.

Sačekala ju je finalna igra u kojoj je morala sama da brani osvojeni iznos i da odgovori na četiri tačna odgovora za 30 sekundi pa da odnese kući osvojeni novac, vaučer za Zlatibor i električni trotiner. Reklo bi se da ni ovo nije za nju bio veliki izazov budući da je bez greške odmah sve odgovorila tačno.

Ljiljana je pored Potere učestovovala i u Slaagalici pre nekoliko godina, a kako kaže nikad se ne prijavljuje za kvizove.

– Mene prijave moji ukućani, a ja se ne femkam puno nego dođem i pobedim – rekla je ona na kraju ovog sjajnog učešća.

 

Italijani BESNI: Lejdi Gagu razapinju KRITIČARI, njen naglasak je UŽASAN!