in

Smatrao ga BRATOM, a on mu preoteo ŽENU: Kolo sreće se okreće, Vanda saznala da je “novi” muž VARA, a onda mu napisala SUROVU poruku

Kako izveštavaju mediji, po Instagram postu Vandi se vidi da je braku došao kraj.

Ona je objavila jedan stori u kom je napisala: “Još jedna porodica koju si uništio zbog ku**e.”

Pritom je, što su primetili mnogi, prestala pratiti svog supruga i klijenta Maura.

 

 

Vanda je bivšeg supruga varala i ostavila zbog Maura

Vendi je započela svoju romansu sa Maurom 2013. godine, kada je on igrao u Sampdoriji, zajedno sa njenim bivšim Maksijem Lopezom. U tom periodu su njih dvojica bili dobri prijatelji, A Maksijev ga je gledao kao mlađeg brata, a on mu ukrao ženu sa kojoj on ima troje dece.

 

 

Usledio je u decembar 2013. razvod, da bi se na proleće 2014. Mauro i Vanda venčali i od tada su u braku u kojem su dobili dve ćerke. U međuvremenu, Vanda je postala menadžerka svom suprugu kojeg je zastupala u pregovorima oko ugovora u vreme dok je igrao u Interu, ali i prilikom kasnijeg transfera u PSG.

Mnogi su Mauru zamerili na tim postupcima, čak i Mesi. 

Javna je tajna da je bivši igrač Barselone zabranjivao izbornicima da pozovu Maura u reprezentaciju Argentine jer, osim što mu je Maksi Lopez prijatelj, Mesi je smatrao da je to klasični čin izdaje i preko toga se ne može preći.

 

Volela ga je više od života, dva puta su se venčali, varao je sa MUŠKARCIMA, na kraju je i ubio: Detalji života i smrti Natali Vud