in

“Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju”: Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa

Sa bivšim suprugom Nemanjom dobila je sina Viktora, u međuvremenu se posle sedam godina braka razvela i otpočela novi život u Americi, gde i danas živi i radi. Iako je dan rođenja njenog naslednika najsrećniji dan u njenom životu, glumica ga, nažalost, pamti i po nekim ne tako lepim uspomenama.

Kako je ispričala, na porođaju su joj slomljena tri pršljena, zbog čega je mesecima nakon toga bila prikovana za krevet.

– Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije – ispričala je svojevremeno Ivana za “Story”. 

Oporavak je bio dug, ali je Ivana sve vreme bila optimistična i pozitivnog duha. Ipak, tada je priznala da zbog iskustva koje je imala nije spremna na drugu trudnoću.

– Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju – rekla je tada.

Sada živi u Los Anđelesu

Glumica je pre nekoliko godina otkrila da u Los Anđelesu, gde sada živi, radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge. 

– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – rekla je Ivana jednom prilikom za magazin “Gloria”, pa se osvrnula na svoj sadašnji posao.

– Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge – ispričala je ona tada. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO