in

SLAVNI GLUMAC je krio da je DETE dobio sa KUĆNOM POMOĆNICOM: Godinama nije hteo da ga VIDI, a upravo je on njegova SLIKA I PRILIKA

Upravo je ovo skandal koji je obeležio život njega i njegove bivše supruge Marije Šrajver. Podsetimo, Arnold je oduvek bio poznat kao ljubitelj lepih žena i u prošlosti je bio prepoznat kao ženskaroš, za koga se verovalo da se neće tako lako smiriti pored jedne pripadnice lepšeg pola. Jedino je televizijska novinarka Šrajver uspela da ga nagovori da se skrasi i oženi je. Par se upoznao 1977. godine, a Marija je odmah impresionirala glumca i svojim izgledom i inteligencijom. Venčali su se 9 godina kasnije, a u braku su dobili četvoro dece.

Profimedia

 

Dugo su bili sinonim za stabilan holivudski brak, ali se sve promenilo 2011. godine. Prvo nikome nije bilo jasno o čemu se radi, a onda su detalji polako procureli.

Marija je posle 25 godina braka zatražila razvod od glumca jer je saznala da je vara sa kućnom pomoćnicom sa kojom ima i vanbračnog sina. Fatalna ljubavnica se zove Mildred Patriša Peti Baen, a njihov sin je imao 14 godina, kada je svet saznao za njega.

Ono što je posebno šokiralo javnost je činjenica da je Arnold varao Mariju dok je bila trudna. Tako glumac danas ima dva sina istih godina, samo sa dve različite žene. Švarceneger se kasnije pravdao da nije ni znao da ima dete sa Peti 7 ili 8 godina, sve dok nije shvatio da dečak neodoljivo podseća na njega.

Čim je saznao, preuzeo je finansijsku brigu o dečaku, a ljubavnici i sinu kupio četvorosobnu kuću sa bazenom u Kaliforniji.

Profimedia

 

Ono što posebno intrigira javnost je neodoljiva sličnost između njega i vanbračnog sina Josepha. Sličnost sa slavnim glumcem niko ne može da mu ospori, jasno je d au ovom slučaj dnk test nije bio potreban. Isti osmeh, veliki mišići i potpuno ista fizionomija su činjenice koje niko ne može da ospori.

Danas se Arnold ne odvaja od sina i često se mogu videti zajedno kako treniraju i vežbaju u fitnes centru, ipak njihov odnos nije u početku bio stabilan.

Zapravo dugo nije želeo da ga prizna, a Joseph nije uživao povlastice koje su bile rezervisane za decu koju je dobio u braku sa Marijom.

 

Danas deluje da želi da se iskupi za sve, a šuška se i da mu namešta glumačke angažmane, čak i da bi želeo da vidi Josepha u ulozi novog Jamesa Bonda.