in

Skupljala je sitniš da bi kupila JEDAN krompir: Do pre samo nekoliko godina život slavne GLUMICE bio je POTPUNO drugačiji, jedna ULOGA je sve PROMENILA!

Ljubitelji britanskih komedija odavno su čuli za Oliviju Kolman i zavoleli je zbog neverovatnog dara i ljupkog osmeha, ali niko nije ni slutio da joj se smeši najveće priznanje koje jedan glumac može da dobije.

Štaviše, pre samo deset godina kuburila je onako kako niko ne bi ni pomislio, kada uzme u obzir da je prošle godine pozirala s Oskarom u rukama.

EPA

 

– Godinama nisam mogla da dobijem posao. To su bila teška vremena. Ja sam zapravo volela da čistim, dopadalo mi se to zadovoljstvo koje pruža rad – iskrena je Olivija.

Kolmanova je u braku već 25 godina, ona i njen izabranik Ed Sinkler prošli su neke teške trenutke. Nijednom od njih dvoje jednostavno nije išlo, naročito kada su se iz Londona preselili u Bristol s dvoje male dece.

– Ni Ed nije imao novca. Skupljali smo penije koji su upali u sofu kako bismo kupili jedan krompir i podelimo ga – ne krije Olivija.

Nemaština je bila takva da su 1998. godine morali da žive na tavanu svojih prijatelja. Mislili su da im se sreća osmehnula kad je Ed dobio neko nasledstvo, pa su kupili stančić u Londonu. Dve godine kasnije, bili su prinuđeni da ga prodaju.

EPA

 

Ipak, Olivija nije želela da odustane od svoje najveće ljubavi – glume.

– Najviše na svetu sam želela da mogu da napišem u svom pasošu zanimanje “glumac” – izjavila je jednom prilikom.

Kada je dobila ulogu u jednom od najpopularnijih britanskih sitkoma Peep show, sve se promenilo. Nizala se uloga za ulogom, a ova mala porodica konačno je mogla da odahne i prestane da se grčevito bori za puku egzistenciju.

EPA

 

Pravi zaokret u njenoj karijeri dogodio se 2011. godine, kada je zaigrala u filmu Tirannosaur. Uloge su bile sve ozbiljnije: usledila je uloga Kerol Tačer, kada je u Čeličnoj ledi zaigrala rame uz rame pored Meril Strip, potom je igrala u krimi serijama Broadčerč i Noćni menadžer, da bi dobio glavnu ulogu u filmu Miljenici , za koji je dobila i Oskara. Trenuno igra Elizabetu Drugu u čuvenoj seriji Kruna i njen uspeh više niko ne može da ospori, a njena porodica konačno je spokojna.

BONUS VIDEO