in

Skali iz popularne serije “Dosije X” iznela interesantnu opasku o kojoj se POLEMIŠE: “Nedostaje mi osoba sa kojom želim da budem i VOLIM TAJ OSEĆAJ”

Glumica Džilijan Anderson objasnila je zbog čega ne živi sa svojim partnerom i priznala da ako bi počeli zajedno da žive bi to bio kraj njihove veze.

Ona je za The Sunday Times Style magazin govorila o svojoj četverogodišnjoj vezi sa Piterom Morganom. Pojasnila je da postoji “nova ideja toga kako veza treba da izgleda” i dodala da je razdvojen život pomogao i njoj i njenom partneru.

– Da smo nastavili zajedno da živimo, to bi bio naš kraj. Zaista nam je dobro ovako, nekako je poseban osećaj kada se sastanemo – kaže Anderson.

Ova majka troje dece rekla je da joj to što ne živi sa Morganom omogućava da bude potpuno posvećena svojoj deci kada provode vreme zajedno.

– Uzbudljivo je. Mi biramo vreme kada ćemo biti zajedno – govori dalje glumica (51) o svom odnosu s Morganom.

– Ne postoji ništa što nas sputava, ništa što stvara strah poput onog: ‘Bože, ne mogu da odem jer ne znam što će se dogoditi sa kućom, kako ćemo biti razdvojeni?’ Sada počinje da mi nedostaje osoba sa kojom želim da budem i volim taj osećaj – dodaje ona.

Glumica je navela i da je zaista “velika stvar” za nju kad vidi pantalone bačene na pod i da ne oseća potrebu da mora nešto da uradi oko toga.

Tokom razgovora, zvezda serije Dosije X rekla je i kakva je razlika u započinjanju nove veze kada ste u 40-im godinama i kada ste u 20-im.

– Jako je drugačije. Smatram da ste u ovim godinama dosta ostvareniji i potpuniji, posebno ako ste imali vremena da izađete iz prethodnih veza i pronađete sebe – zaključila je Džilijan.

Isplivala NEOČEKIVANA fotografija Viki Miljković sa suprugom Draganom, svi su ostali u ŠOKU!